"Az Ön elégedettsége a mi sikerünk!"

JELENLEGI MUNKÁINK

Családi ház szerkezet építése Hűvösvölgy.

Ebben az évben indult a Hidegkúti úton egy családi ház zöldmezős beruházása, jelenleg szerkezetépítésre szól a megbízásunk. Jellegzetessége, hogy az épület földszintje alaprajzilag, nem derékszög. Nappali belmagassága két szint, nincs közbenső födém a két emelet között, nagyon érdekes, tágítja a teret.

 

Evangélikus templom

Ez év elején meg bízást kaptunk egy budapesti Evangélikus templom vasbeton karzatbontására.  A felső karzat bontását, és az alsó karzat megerősítését az új orgona fogadása indokolta.  Kihívást jelentett a szűk határidő és, hogy biztosítva legyen a templomban, az Istentiszteletek zökkenőmentes megtartása, a felújítás alatt. A Templom kifestéséhez szükséges állványzat építése, különösen nagy odafigyelést és organizációt igényelt.

Budakeszi családi ház

Családi ház szerkezetépítő munkái. A feladat különlegessége a ferde magas tető, illetve a ferde vasbeton pillér ami a teraszt támasztja alá.

 

 

Budakeszi családi ház

Jelenleg a homlokzati főfalak falazása történik. Az épület jellegzetessége lesz egy híd, amely össze kapcsolja az épületet a garázs födémmel!

A tavalyi év végén meg történt a szerkezeti munkák befejezése. Jelenleg itt is elindultak a szakipari munkák, padló víz és hőszigetelése, gépészeti és elektromos munkák, aljzatbetonozás, belső vakolás,és glettelés. Külső felületen pedig húsz centiméteres homlokzati hőszigetelés, elhelyezése.

 

 

 

Budakeszi családi ház

Zöldmezős beruházás.

Sávalap, és lemezalapra épülő részben kétszintes családi ház. Hagyományos falazattal, Porotherm 44-es klíma téglából. A fedélszék magastető, cserépfedéssel, Reitzig csatornával, és felszíni vízelvezetéssel, szivárgó kiépítésével. A tetőtér izocell hőszigetelést kap.

 

 

Budapest II. kerületi családi ház

Feladatunk a homlokzati hőszigetelés, illetve az erkélyek átépítése.