"Az Ön elégedettsége a mi sikerünk!"

CÉGÜNKRŐL

Cégünk rendelkezik a Dun & Bradstreet nemzetközi AAA tanusítvánnyal melyről többet a lenti linkre való kattintással tudhat meg, mely kifejezetten az ÉP-MED Szolg Kft nemzetközi tanusítványához irányítja.

ÉP-MED Szolg KFT. Dun & Bradstreet tanusítvány megnyitása.


A cég rövid története

A társaságot 2004-ben hárman alapították. Fő tevékenysége az építőipar, azon belül a magasépítészet. A vezetés felismerte, hogy a generál szintű kivitelezésre sokkal nagyobb a megrendelői igény, mint az egyes önálló szakágakra külön-külön. A társaság csak a tevékenységének megfelelő képesítéssel illetve képzettséggel rendelkező dolgozókat foglalkoztat. Fontos a társaság garanciavállalása, nyomon követése, elérhetősége. Elsősorban a felelősségteljes, generál szintű kivitelezést helyezi előtérbe azonban meglévő épületek, lakások felújítási, karbantartási munkáit, valamint új épületek kivitelezését is végzi.


Filozófiánk szolgáltatásunkról

Forduljon hozzánk bizalommal amennyiben, építeni felújítani szeretne, mi szívesen segítünk szakmai tanácsadással is ha erre van igénye! Megépítjük új építésű zöldmezős családi házát, meglevő bővítését, társasházakat, segítünk a tervezésben, élhető otthonának megteremtésében.

Néhány gondolat ami vezérel minket:

A kivitelezés során mar fontos az alapozás minősége, a statikai tervek betartása, ennek hiánya később komoly problémák forrása lehet. Hasonló, később már nehezen megoldható probléma a víz szigetelés. Ennek javítása sok rombolással  jár,  oka hogy nem a megfelelő anyagot építették be, illetve nem szakszerű a kivitelezés. Mi minden esetben a  rendszer anyagot használjuk, úgy víz szigetelésnél, mint hőszigetelésnél, illetve minden szakmában, kőműves, ács, bádogos, burkoló, asztalos, festő, gépészet( víz-gáz, fűtés ), elektromos ( gyengeáram, erősáram ) törekszünk a hosszú tavú vevői elégedettséget figyelembe venni. Ennek szellemében a vevő elégedettsége az elsődleges szempont számunkra.

Családi házaink építése során követjük a modern elvárásokat, építünk passzív házat, legtöbb magas hőtartással rendelkezik, illetve energiatakarékos fűtési, levegőztető rendszerrel bír. Fontos számunkra a precíz munka, mert a jó munka minősége a részletekben rejlik, és ez a sok pontos részlet alkotja a jó egészet. Mi nem fogadjuk el azt az építőiparban elterjedt szlogent, hogy „az 1 cm nem számít!

De számunkra igen is számít!

Ha kicsit is úgy érzi, hogy a fentiek alapján alkalmasak vagyunk a feladatra, kérem keressen minket  bizalommal a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink valamelyikén, és mi készséggel válaszolunk kérdésére.


Cégünk felépítése

– Ügyvezető
– Műszaki vezető
– Műszaki előkészítő
– Gazdasági vezető

Fizikai állomány  15 fő

– kőműves
– műköves
– épület és bútor asztalos
– ács-állványozó
– festő-mázoló és tapétázó
– hideg- meleg burkoló
– gipszkartonozó
– anyagbeszerző
– segédmunkás

A társaság műszaki vezetője rendelkezik a mérnöki kamaránál regisztrált felelős műszaki vezetői jogosultsággal, valamint az I. osztályú kivitelezéshez megfelelő szakmai gyakorlattal illetve gépekkel, valamint építési felelősség biztosítással is rendelkezünk. A gépészeti és villanyszerelő munkákat a régóta kipróbált és jól együttműködő társ vállalkozóinkkal végezzük.


Nagyobb megrendelőink a teljesség igénye nélkül

  • AEW Kft.
  • Euro Care Rt.
  • Magyar Posta Zrt.
  • Budapest V. kerületi GAMESZ
  • Budapest XI. kerületi GAMESZ
  • Szent Anna Plébánia, Torockó téri Református Egyház.
  • XIX. kerületi VAMÜSZ, Családi házak Biatorbágy, Nagykovácsi
  • Földművelési és Vidékfejlesztési Minisztérium Mezőgazdasági Szakképző Intézete

Jelentősebb referenciáink

– Magyar Posta Zrt. Herceghalom Posta átépítése, kialakítása
– Budapest, XIV. Izsó. u. 7. Iroda épület homlokzat felújítása, ( műemlék jellegű épület )
– Szent Anna Plébánia Budapest, Aranyhal u Szent Sír Kápolna felújítása ( műemlék épület )
– XIX. kerületi Önkormányzat Kispest Egészségügyi Intézet 24 órás orvosi rendelő kialakítása
– MASZER Rt. Gödöllő, Haraszti u. 2. alatti Személygépkocsi vizsgáztató állomás generál kivitelezése
– Budapest,  XI. Ménesi u. 16. Habilitációs Napközi Otthon mozgássérültek részére bejárati híd építése
– Szent Anna Plébánia Budapest, Aranyhal u. Folyosó, Hittanterem, Lépcsőház műemléki felújítása ( műemlék épület )
– AEW Kft Budapest Hermina út Tetőszerkezet, átépítése, tetőtér beépítése, irodák kialakítása, homlokzat felújítása. ( műemlék jellegű épület )
– FVM Mezőgazdasági Szakképző Intézete és Nevelőotthona, Nagykovácsi, Kossuth L. u. 2. alatti Falusi vendéglátást szolgáló új épületének generál kivitelezése


Rólunk írták

Önöket mind rugalmasságukban, mind pedig szakmailag, értékes partnernek tartom.
Továbbá, az aktuális kivitelezői piaci ár-mezőnyben versenyképesen,  vagy még inkább az átlag alatti, előnyös árfekvésben dolgoznak, – ami részünkről úgyszintén lényeges szempont.

Postahelyi Beruházási és Építési Csoport

Fazekas-Tarsonyi Mihály
építész műszaki ellenőr

Azzal vagy több mint a többiek, hogy lehetőség párti, konstruktív, gondolkozó vagy és alapos, valamint minőségi munkát végeztek.

Dr. Vántus Gergő

Korrekt ajánlat, nem nyomulós, szimpatikus cég képviselő, jó alvállalkozók, rugalmasság. Ezt részletezni már csak időhúzás lenne.

Szabó Kálmán

Ép-Med Szolg. Kft.-vel, a cég alapítása óta szívesen dolgozom együtt, mert a kezdetektől fogva, a terveim, és személyes tervezői művezetésem alapján készülő kivitelezési munkák során,  az általam oly fontosnak tartott építészeti minőség elérését, és megtartását nem csak a kft. vezetői, de dolgozói is konstruktív igyekezettel segítik elfogadva azt, hogy ez a cél, a mindenkori Megbízó alapvető érdeke is, legyen szó akár barokk műemlék templom, vagy plébánia átalakításáról, akár új vagy átalakítandó családi házról, iroda, vagy ipari épületről.

Burits Oktávián

okl. építészmérnök vezető tervező
a Budapesti Építész Kamara rendes tagja,
a Magyar Építőművészek Szövetségének rendes tagja

„Az előzetes tárgyalások és az építkezés alatt is mindenben korrektek voltak, tartották magukat az előírásokhoz és a tervekhez. Egy percig sem éreztük úgy, hogy visszaélnének a bizalmunkkal. Minden építkezési fázishoz megtalálták a megfelelő szakembert, a kérdéseinkre pedig mindig gyors és pontos választ adtak.”

Egy kétgyermekes család véleménye


Mottónk, melyben hiszünk

Az Ön elégedettsége a mi sikerünk! „

Köszönöm megtisztelő figyelmét, remélem, hogy a közeljövőben Önt is leendő partnereink körében köszönthetjük.

Tisztelettel:

 Vistyán János

ügyvezető igazgató